Wat zijn de tips voor het aanschaffen van nieuw raamdecoratie? Hoe zorg je ervoor dat de beste en mooiste resultaten eruit komen met het aanschaffen van gordijnen etc. Er zijn een paar dingen waar je op kunt letten waardoor jij het gewenste resultaat kan behalen.

Wat wil je?

Deze beslissing hangt af van stijl, mogelijkheid en budget af dus naast dat het gaat om wat je wilt gaat het over wat kan. Met een laag budget is het gordijn het makkelijkst, hier kun je veel variatie n vinden en vaak zullen de ophang systemen er al hangen en anders kun je die erg goedkoop kopen. Voor wat meer gemak en stijl maar met een wat hoger budget zou ik gaan voor een jaloezie, deze kun je in meerdere materialen krijgen zoals houten jaloezieën, metalen jaloezieën en stoffen jaloezieën.

Verder zijn er nog wel meer opties maar deze zijn vaak zeer afgestemd op stijl voorkeuren. Kijk naar wat je mooi vindt in je huis als raamdecoratie door op internet te kijken of magazines. Waar valt jouw oog op en wat zou de kamer waar het komt te hangen complimenteren. Welke kleuren wil je graag hebben en wat zijn de afmetingen zijn factoren van beschikbaarheid. Als het namelijk de goede kleur is zul je maar net zien dat de afmetingen niet kloppen. Kijk dus eerst naar of alles kan, alles aanwezig is of er eventueel op maat te maken mogelijkheden zijn.

Hoe handig ben jij?

Voordat je een heel nieuw systeem voor gordijnen of andere raam decoratie wilt gaan ophangen denk even erover na of jij dit wel zelf kan. Als je namelijk een professional er later of uiteindelijk bij moet halen zal de prijs van de lekker budget verbouwing flink omhoogschieten.

Bron: www.123jaloezie.nl