De nieuwste interieurtrend: Béton ciré!

Trendalert! Want we hebben weer een opkomende gevonden die zó bovenaan je verlanglijstje zou kunnen staan! Zie je het ook steeds vaker voorbij komen? De rustieke, maar industriële look die je ook wel eens terug ziet komen in het gebruik van, bijvoorbeeld, verschillende wellnesscentra? Dit wil toch iedereen! We hebben het over béton ciré, een eenvoudige pasta met betonlook. 

Vanzelfsprekend zie je deze trend vaak op verschillende wanden en eventueel ook vloeren terugkomen, maar wist je dat béton ciré ook op andere manieren gebruikt kan worden? Niet alleen meer op rechte oppervlaktes, maar er is nu zelfs ‘béton ciré pour chaque intérieur’.

Het aanrecht, het wasbakje, de keukenkastjes en zelfs verschillende meubels accessoires. Alles, maar dan letterlijk ook alles zou met dit product bewerkt kunnen worden. Dat het een waterdicht product is, is dan ook een enorm voordeel. De bijkomstigheid dat je geen rekening hoeft te houden met eventuele voegen, in bijvoorbeeld de badkamer, maar het gewoon een gladde bewerk-pasta is, worden we alleen maar gelukkiger van. Dat scheelt weer een extra aantal uren schoonmaak werk! 

Het leuke van béton ciré is dat het ook ontzettend makkelijk is aan te brengen. Zó makkelijk zelfs dat je geen centen meer zal hoeven uitgeven aan een eventuele aannemer, je je man niet meer weken lief zou hoeven aankijken of uren lang zal moeten doorzeuren, maar dat het enorm snel en eenvoudig zelf is te gebruiken! Over de tegels of over verschillende materialen zoals meubelstukken heen, niks is te gek. Super handig hoef je er niet voor te zijn en het hebben van 2 linkerhanden is ook geen probleem, want bij dit materiaal gaat het juist om een robuuste feel & touch. De béton ciré zorgt voor een stoer, rustiek en tijdloos gevoel. Helemaal niet erg dus, wanneer de verfstroken niet allemaal even recht zijn aangebracht. Je kunt deze uitstraling zo levendig tot uiting laten komen als je zelf wilt.

Wij zijn fan! Wat vinden jullie?