behang hout

Lees hier alles over, hoe kan ik een behang hout mooi stylen in huis? Met behang is sowieso een pracht aan dessin te koop, en er is ook veel leverbaar. Barokbehang is weer terug, nieuw is botanisch, en fotobehang heeft een flinke doorstart gemaakt. Kortom, jij hebt alle keuze.

behang hout

Maak de woning rustiek

Het ligt eraan welke woonstijl je hebt, maar stel je hebt strak en design of de industriële inrichting, door slechts één wand te behangen kun je direct een andere sfeer creëren. Het is maar een tip als je doorgeschoten bent in een moderne woonstijl, ongewild is een vertrek te kil en koud geworden, als je dan één wand van behang hout voorziet dan is gelijk de kamer warm en knus. Dit altijd, dus op de dag en bij duisternis. Je kunt het dus beter in de afwerking van de muur zoeken dan wijzigingen maken in de sfeerverlichting. Kiezen voor fotobehang wat eruit ziet alsof er openhaardhout opgestapeld ligt, is dan een goede keuze.

Andere behangsoorten die sfeer scheppen

In het intro staat al barok en botanisch. Maar er is veel meer verkrijgbaar. Bijvoorbeeld fotobehang bos, de muur krijgt dan diepte, door het perspectief kijk je meer in de muur dan er tegenaan. Maar ook het oerdegelijke en zware vinyl- of leerbehang is terug. Dit is ideaal als een muur lastig af te werken is, of in een gang, want de kans op beschadigingen is klein als je met iets langs de muur gaat. Veel behangsoorten zullen in een bedrijf niet misstaan, en daaronder valt ook behang met houtdessin. Bedenk als je een lange rechte muur af zal werken met houtbehang, dat je dan gelijk een ander kantoor hebt. Vooral in een kantoor kun je beter kiezen voor houtbehang dan voor baksteendessin, want op een bedrijventerrein is al zoveel steen en beton te zien. In ieder geval heb jij alle keuze hoe je een wand wil afwerken, want daadwerkelijk ieder dessin is leverbaar. Er is verschil in de prijzen, vinyl- en leerbehang is duurder dan papieren behang maar ook degelijker.