Geef je tafel een tweede leven met nieuwe stalen tafelpoten

Als je tafelblad nog intact is, dan is het omwille van het tafelblad dus niet nodig om een nieuwe tafel aan te schaffen. Maar het kan natuurlijk zo zijn dat de tafelpoten wel om vervanging vragen. De vraag is dan of je ondanks het intacte tafelblad dan toch een volledige nieuwe tafel moet kopen. Het antwoord op deze vraag is afhankelijk van het soort tafelpoten en de wijze waarop deze aan het tafelblad zijn bevestigd. Als het zo is dat de volledige tafel uit een geheel bestaat waarbij de tafelpoten als het ware zijn versmolten met het tafelblad, dan moet je naar alle waarschijnlijkheid toch een nieuwe tafel kopen. Maar als de tafelpoten zijn los te koppelen, dan kun je er vaak ook voor kiezen om nieuwe tafelpoten te kopen. Je kunt dan bijvoorbeeld nieuwe stalen tafelpoten aanschaffen bij meubelpootjes.be. Je kunt je tafel dan een tweede leven geven met de nieuwe stalen tafelpoten. Het kan ook zo zijn dat je je interieur wat nieuw leven in wilt blazen zonder meteen volledige nieuwe meubelen te kopen. Ook dan zou je er voor kunnen kiezen om stalen tafelpoten te kopen met een totale andere uitstraling dan de oude tafelpoten. Als de oude tafelpootjes van hout zijn, dan zijn stalen tafelpoten natuurlijk direct heel anders qua uitstraling. Dit kan dus wel degelijk een grote impact hebben op de uitstraling van je interieur. Het kan ook zo zijn dat je tafel te hoog of te laag is. In dat geval kun je te hoge of lage tafelpoten vervangen door nieuwe stalen tafelpoten die dan dus ook wat hoger of juist wat lager zijn. Daardoor kun je het tafelblad logischerwijs ook verhogen of verlagen. Dit alles regel je gemakkelijk door stalen tafelpoten te bestellen bij de webwinkel van meubelpootjes.be. Op deze website vind je tal van verschillende meubelen poten van zowel staal als andere materialen. Mocht je dus op zoek zijn naar tafelpoten, dan kun je deze direct online bestellen bij meubelpootjes.be. Hier kun je dan een keuze maken uit een ruime selecte van korte, hoge, dikke, slanke, ronde of vierkante tafelpoten. Er is genoeg variatie en dus is de kans groot dat er sowieso wel stalen tafelpoten in het assortiment zitten die geschikt zijn voor jouw tafel. Kijk dan ook gerust eens op de website van meubelpootjes.be voor meer informatie over de verschillende meubelpoten die je bij deze winkel kunt bestellen voor jouw meubelen. 

Bestel de juiste stalen tafelpoten online via meubelpootjes.be

Mocht je op zoek zijn naar geschikte stalen tafelpoten, dan kun je een beroep doen op deze webwinkel. Doordat je alles gemakkelijk online kunt bekijken, kun je in alle rust vanuit huis of vanaf kantoor het assortiment bekijken. Je kunt daardoor gemakkelijk alle meubelpoten te revue laten passeren. Op deze manier kun je een weloverwogen keuze maken voor geschikte meubelpoten. Kijk dan ook gerust eens op de site en laat je inspireren. 

Meubelpoten voor verschillende meubelen

Naast de nodige meubelpoten voor tafels, kun je natuurlijk ook bij meubelpootjes.be terecht voor poten voor andere meubelen zoals bijvoorbeeld: 

  • Banken
  • Stoelen 
  • Eetkamerstoelen
  • Fauteuils