Zoekt u een goede sleutelkluis die onverwoestbaar is?

Nadat ik, en ook een paar keer mijn man en onze oudste zoon, onze huissleutels weer eens kwijt waren geraakt besloten we om een sleutelkluis te nemen. Het leek ons wel een heel fijn idee om een sleutelkluis in huis te hebben zodat we de sleutels daar aan het einde van de dag in zouden kunnen ophangen en niet zomaar ergens zouden laten slingeren zoals daarvoor zo vaak gebeurde. We zijn allemaal wat chaotisch en veel te druk in huis en dat maakt nu eenmaal dat er weleens wat vergeten wordt. Vooral waar de sleutels liggen of waar de pantoffels of de kaarsen of wat dan ook zijn. Wij hebben een mooie sleutelkluis gevonden via de site mustangsafes.be, een mooie site waar ze diverse soorten kluizen verkopen. Naast de sleutelkluis verkopen ze ook wapenkluizen, inbraakwerende kluizen, brandwerende kluizen, inbouw- en laptopkluizen, en ook gebruikte kluizen hebben ze daar in de verkoop zitten. Accessoires voor de kluizen zijn ook verkrijgbaar, diverse merken en een leuke sale waar u echt eerst moet kijken voor dat u een sleutelkluis of wat voor een kluis dan ook gaat kopen. De kluizen worden altijd gratis thuisbezorgd, voor advies kunt u telefonisch contact opnemen met het bedrijf, het telefoon nummer vind u terug op de site. U kunt ze uiteraard ook mailen maar u weet het zelf: een beller is sneller. Ook een fijne keuzehulp vind u op de site terug zodat u makkelijk een keuze kunt maken tussen de verschillende soorten kluizen die het bedrijf aanbiedt. Vragen en antwoorden staan onderaan de homepagina, alles over bestellen, wijzigen en annuleren ook, de betaalmogelijkheden, leveringsopties, bezorgproblemen, garantie en klachten en alles over advies en hulp bij het kiezen staan allemaal op de site vermeld. Ook maatwerk levert dit bedrijf trouwens dus als u iets in het bijzonder in gedachten heeft kunt u het aan ze voorstellen en misschien kunnen ze hier dan wel maatwerk van maken. U kunt op de site ook met ze chatten als u dat fijner vindt, dat gaat ook heel snel en zo heeft u snel een fijn gesprek met ze en weet u ook wat u wilt.

Wilt u ook een sleutelkluis gaan kopen misschien?

Dan is deze site een goede optie moet ik eerlijk toegeven. Wij hebben een mooie kluis gekocht die precies past in onze woning, hij werd snel geleverd en we hebben hem ook laten monteren door de mannen die voor dit bedrijf werken. Ze waren erg vriendelijk en hadden geen haast. Het is een fijne, praktische kluis die we nog jarenlang kunnen gebruiken. En dat zullen we zeker doen!

Wilt u ook een kluis kopen via dit bedrijf?

Neem dan een kijkje op de site, want:

  • Ze verkopen diverse soorten kluizen
  • Ze zijn gespecialiseerd in wat ze doen
  • Ze leveren snel en monteren de kluis voor u

Kijkt u maar een keertje rond op de site en wie weet zit er ook een kluis voor u bij, doe de test en u weet welke geschikt is voor u, fijn toch!