Tip: cementtegels als bijzondere decoratie

Geheel in de stijl van mijn roots en mijn wensen ben ik enkele plekjes van mijn huis gaan ‘opleuken’. Er konden immers nog wel wat details toegevoegd worden die het geheel een toch veel speelser aangezicht geven. Zoals jullie weten zet ik mijn huis binnen nu en een jaar of vijf in de verkoop – en dat maakt dat ik me met dit soort dingen al bezighoud, het vergroot immers de verkoopbaarheid van mijn huis. Bovendien, ik kan er maar beter voor zorgen dat ik het voor mezelf ook een stuk aangenamer maak, gezien al die jaren dat ik er nog zit.

Wat heb ik nou veranderd? Het betreft iets wat ik de lezer van harte kan aanbevelen! Ik heb immers een van de vloeren, en daarmee feitelijk plotsklaps de gehele ruimte, in mijn huis een compleet nieuw uiterlijk gegeven, simpelweg door er cementtegels te leggen. Kijk maar eens naar de resultaten en wat een verandering dat kan geven aan een ruimte. Met een paar leuke details erbij is de vloer gelijk een kunststukje op zich.

Dit soort details kan de gehele ruimte transformeren

Ook heb ik een nisje, vlak bij binnenkomst in mijn woning. Ik zette er altijd een mand neer om daar de kranten te deponeren en er mijn sleutels te bewaren. Dat behoort nu tot de verleden tijd, want ik heb er een oogstrelende nis van weten te maken, op dito wijze. Het enkel leuk bekleden met bijzondere tegels was voldoende er een eyecatcher van de gehele ruimte van te maken.

De mensen die eenzelfde soort metamorfose van hun woning zouden nastreven, kan ik aanraden een bezoekje te plegen aan de website van Designtegels. Met vestigingen in ons buurland leveren zij een heel gunstige transportservice van de cementtegels en de andersoortige tegels die zij in de voorraad hebben – of bezoek anders de fysieke vestiging in bijvoorbeeld Breda.