Natuursteen tegels; Voor iedere stijl een passende tegel!

De vraag naar natuursteen is, sinds de enorme opkomst (en enorme prijsverlaging) van keramische tegels flink afgenomen. De laatste tijd neemt de vraag naar specifieke natuursteen tegels weer wat toe. Hierbij merken we vooral een aantal specifieke producten die tegenwoordig weer helemaal trendy en hip zijn.  Het mooie natuurlijke karakter past heel mooi bij de vraag naar ‘vintage producten’ en we zien dan ook heel duidelijk een stijgende vraag naar specifieke producten van natuursteen. Bent u op zoek naar natuursteen tegels? Natuursteen tegels kopen bij Tegelmegashop.be is dan een goede optie; Topkwaliteit producten, de beste online prijs en snel in huis.

Tegelmegashop

De mogelijkheden op het gebied van natuursteen tegels zijn natuurlijk enorm divers. In een serie blogartikelen gaan we dieper in op diverse specifieke trends op tegelgebied. Deze keer vertellen we u graag wat meer over de bijzondere travertin tegels; Natuurlijk, sfeervol met zachte kleurtinten en die onmiskenbare ‘versleten – verouderde look’. Deze past natuurlijk prachtig in de huidige vraag naar stoer en vintage, waarbij zeker die kasteelvloerenlook erg gewild is!

Voor de woonkamer is travertin zeer gewild, maar ook voor de badkamer (douche), de keukenvloer en de keukenachterwand een hele mooie optie. Travertin leent zich uitstekend voor het realiseren van die klassieke en traditionele uitstraling, maar kan tevens als accent worden toegevoegd binnen een moderne uitstraling, juist voor dat unieke contrast. Denk hierbij aan classic travertin mozaiek in combinatie met keramische betonlook vloertegels en/of strakke witte wandtegels. TIP: Bent u op zoek naar die authentieke ‘kasteelvloer look’, ook wel eens abdijvloer en kloostervloer genoemd, dan moet u eigenlijk voor Travertin gaan! Naast de authentieke, natuurlijke en rustieke uitstraling, zijn travertin vloertegels tevens in ‘Romaans verband’ afmetingen verkrijgbaar (ook bij Tegelmegashop.be!). Het romaans legverband patroon zorgen ervoor dat uw travertin vloer die rustieke kasteel look krijgt; klassiek en traditioneel, maar tevens rustiek en stoer!