dutch-riviera-logo-header

loungebankVoor op mijn balkon wilde ik een goede design tuinset hebben. Het was voor mij belangrijk dat het een design tuinset is, omdat je vanuit de woonkamer zo op het balkon kijkt. Eerst had ik van die tuinstoeltjes op mijn balkon staan, maar dat was echt een doorn in mijn oog.

Strak design

Een goede vriend vertelde mij over een bedrijf dat design meubelen verkoopt voor buiten. Hij heeft mij verteld waar het bedrijf een showroom had en daarom ben ik daar langs gegaan.

In de showroom stonden heel erg veel grote buitenmeubelen, maar ik had een wat kleinere design tuinset nodig. Mijn balkon is redelijk groot, maar ik wilde het niet helemaal volproppen met grote meubels.

Er was tuinset die ik geweldig vond en deze kon helemaal op maat worden gemaakt. Zo wist ik zeker dat het op mijn balkon ging passen. De prijs van het op maat maken viel ook heel erg mee.

Omdat ik alles snel wilde hebben heb ik gelijk een bestelling geplaatst. Een week later werd de tuinset afgeleverd (wat ik redelijk snel vond). Alles paste precies op mijn balkon.

Als het mooi weer is dan kan ik lekker op mijn balkon gaan zitten!