Weer lekvrij na een dakrenovatie van Dakwerken BKG

Heb je het idee dat je dak lekt en ben je op zoek naar een dakwerker voor een dakrenovatie? Zitten er natte plekken of zelfs schimmel op je plafond? Wacht dan niet langer en laat een gratis en vrijblijvende offerte maken door de gespecialiseerde vakmensen van Dakwerken BKG. Zij zoeken voor je uit of de schade aan het dak veroorzaakt wordt door houtrot, verstopte dakgoten, schimmel of een verweerde dakbedekking.

Betrouwbaar en snel

In de meeste gevallen is een dakrenovatie een simpele klus: veel geziene schadegevallen worden over het algemeen veroorzaakt door losliggende dakpannen of verteerde dakisolatie. In dit soort gevallen duurt een dakrenovatie slechts enkele dagen. Mocht er echter schade zijn aan het houten gebinte van jouw dakwerk dan duurt het repareren van jouw dak (afhankelijk van de omvang van de schade) een week tot enkele weken langer.

Voor elke klus een eigen specialist

De vakmensen van Dakwerken BKG zijn zeer ervaren en zijn vrijwel elk probleem dat je met een dak kan hebben al tegengekomen gedurende hun lange carrières. Van kleine tot grote klussen; voor elk project staat er direct een medewerker klaar om jouw calamiteit op te lossen. Door de grootte van het personeelsbestand kan Dakwerken BKG vrijwel elke dakrenovatieklus uitvoeren: schade aan je PVC dak? Geen probleem. Ecologisch ingesteld en is je Groendak beschadigd geraakt? Ook daar heeft Dakwerken BKG zijn eigen specialist voor. Is de dakgoot kapot of verstopt geraakt? Teams van (reinigings)medewerkers staan voor jou klaar om dit probleem te verhelpen.

Hulp bij het uitkiezen van de ideale dakbedekking

Dakrenovaties staan er om bekend dat het vaak hoge kosten met zich meebrengt. Dit hoeft echter geenszins het geval te zijn. Onze medewerkers vervullen slechts een adviserende functie bij jouw keuze voor dakbedekking. Je kunt het zo duur en goedkoop maken als je zelf wilt. Daarnaast kunnen zij je adviseren welke dakbedekkingsoort het meest duurzaam is, welke materiaal het langst meegaat en welke ecologisch gezien het meest verantwoord is. Daarnaast is het, afhankelijk van de staat van de oude dakbedekking, heel vaak mogelijk om gedeeltes van de oude dakbedekking te hergebruiken. Vraag een medewerker naar de mogelijkheden om oude dakpannen te recupereren en bespaar hiermee honderden euro’s. Recuperatie van dakbedekking kent echter wel zijn nadelen: het is nooit met zekerheid te zeggen hoe lang de oude dakbedekking meegaat, Dakwerken BKG biedt hier dan ook geen garantie op.