Rondgekeken in de uitverkoop tuinmeubelen

Aangezien ik het afgelopen weekend eindelijk eens een lege planning had, na weekenden die elkaar opvolgden waarin ik telkens druk was, besloot ik eens van die mogelijkheid gebruik te maken door eens uitgebreid te gaan winkelen. Ik zocht namelijk al tijden naar uitverkoop tuinmeubelen en had online al eens gekeken bij de Teakhoeve. Dit sprak mij destijds zozeer aan dat ik altijd heb onthouden eens in hun voorraad van uitverkoop tuinmeubelen te gaan kijken, en zo geschiedde. Nu denk je misschien dat het een beetje een raar seizoen is om voor tuinmeubels te gaan kijken, maar mijns inziens is niets minder waar. Sowieso kun je in het naseizoen een uitverkoop van deze sector verwachten, temeer omdat het voor het gros van de mensen iets is waar ze in de lente en zomer gebruik van maken. Ik doe dat echter het gehele jaar door. Wij hebben bijvoorbeeld ook een kampvuurtje in de achtertuin en met een dekentje erbij is het heerlijk om in de tuinstoelen te zitten en een beetje te filosoferen met elkaar. Ik ben er dol op om buiten te zijn en ook in de herfst en zelfs in de winter is het voor mij dus de dagelijkse praktijk!

266866_max 266793_max 331233_max

 

Sla je slag bij de uitverkoop tuinmeubelen

Het was een van die zeldzame weekenden dat ik eens vrij had, dat ik niets op de agenda had staan en ik dus kon gaan en staan waar ik wilde. In plaats van eens uitgebreid bij te komen van de hectische weken besloot ik lekker bezig te blijven want er stond al een tijdje iets op de agenda, namelijk het zoeken naar uitverkoop tuinmeubelen. Nu in het naseizoen is het daar het ideale tijdstip voor namelijk, is het precies het juiste moment om je slag te slaan en nog wat uitverkoop tuinmeubelen te bemachtigen. Ik had al een tijdje een teak set op het oog, en ik sloeg mijn slag nu het kon, nu ze in de uitverkoop waren. Het is een prachtige tweezits van twee lounge stoelen aan elkaar, echt de ultieme ontspanning. In de zomer bezoek ik dikwijls een terras aan de rivier hier van de stad en daar heb je precies hetzelfde soort stoelen, uitkijkend over het water. Ik kan daar altijd uren zitten en wist dus allang dat dit het helemaal was voor mij! Hoewel ik een kampvuurtje heb in de tuin zal ik wellicht in de herfst en winter niet al teveel gebruikmaken van de stoelen, maar dan heb ik in de aankomende lente tenminste vast prachtige tuinmeubelen staan!