Wilt u een overkapping bestellen, doe dit dan bij Overkapping33 in Venlo. In de showroom staan diverse overkappingen die u kunt bekijken en bestellen. Overkapping33 is al jarenlang de beste aanbieder wanneer het aankomt op overkappingen en glazen schuifwanden. Zij bieden u namelijk de beste prijs/kwaliteit verhouding aan. Gelooft u ons niet? Bekijk het zelf! Bezoek de webwinkel of showroom en raak overtuigd van de kwaliteit van de overkappingen. Wij raden u ook aan om eerst de prijsopgave online in te vullen en de prijzen te bekijken.

Overkapping 33 is uw specialist op het gebied van overkappingen. U kunt via de webwinkel van Overkapping33.nl een gewenste terrasoverkappingen bestellen. Ook vindt u in het online aanbod glazen schuifwanden, zijwanden en complete tuinkamers. Overkapping33 levert al deze producten gratis op een gewenste locatie! Komt u er niet helemaal uit of heeft u gewoon advies nodig? Dan kunt u ook de showroom bezoeken! In de showroom staan overkappingen en glazen schuifwanden gepresenteerd die u kunt bekijken. De experts helpen u graag met het maken van de juiste keuze. Hoe gaat u kennis maken met Overkapping33? Bezoekt u de webwinkel of kiest u voor persoonlijk contact en reist u naar de showroom?

Wanneer u een terrasoverkapping besteld, wilt u natuurlijk ook dat het gemonteerd wordt! Wanneer u zelf niet zo handig bent, kan Overkapping33 het voor u gaan monteren. Door heel Nederland werkt Overkapping33 samen met diverse montageteams. Dus, waar u ook woont in Nederland, zij kunnen gewoon de overkapping voor u gaan monteren. De monteur komt vaak van tevoren de situatie bekijken. Op basis van dat bezoek wordt er een offerte op maat voor u opgesteld. Wanneer u akkoord gaat, komt de monteur binnen 1-3 werkdagen, na levering, bij je monteren. Wilt u het zelf gaan monteren? Doe dit dan met de handleiding van Overkapping33.