Stel je wilt zo graag dat leuke, oude huisje in het historische stadscentrum kopen, maar je bent huiverig voor de hoge stookkosten die dat met zich mee zal gaan brengen. Het dateert namelijk uit de achttiende eeuw en toen kwam het woord ‘isolatiewerken’ nog helemaal niet voor in de woordenschat van de huizenbouwers. Laat dit je niet tegenhouden. Het aanbrengen van isolatie kan snel uitgevoerd worden en geeft weinig overlast. Je winst is des te groter. Je bezit een prachtig pand wat dankzij het feit dat het goed geïsoleerd is in waarde gaat stijgen.

Het beste voor jouw woning

Wanneer je het werk uitbesteedt aan een erkend bedrijf, ben je ervan verzekerd dat er gewerkt wordt met de materialen en technieken die er voor jouw woning het beste uithalen. Spouwmuurisolatie is bij een huis dat dateert van voor de jaren twintig uit de vorige eeuw niet mogelijk, daar er toen nog geen spouwmuren bestonden, maar er zijn genoeg andere methodes die toegepast kunnen worden. Denk aan dakisolatie, vloerisolatie en gevelbeplating. Isolatiewerken JK heeft de expertise in huis om deze klus tot een goed einde te brengen.

Hardrock bij de buren

Ben jij blij dat het isolatiebedrijf zojuist heeft laten weten op korte termijn het karwei in te kunnen plannen. Je bent er namelijk achter gekomen dat je buurjongen niet vies is van een stevig hardrocknummer. Soms lijkt het zelfs of hij bij het headbangen de muur raakt. Binnen een paar weken hoor je er niets meer van. De isolatiewerken zullen namelijk ook geluiddempend werken.

Brand

En springt die buurjongen slordig om met zijn uitgedrukte joints, dan is het tevens een fijn idee dat je genoeg tijd hebt om weg te komen als zo’n sigaret in de papiermand begint te smeulen en het voor om zich heen grijpt. Veel isolatiesoorten zijn namelijk ook nog eens vlamvertragend.

 

Zinderende zomer

Hete zomerdagen zijn een geweldig natuurverschijnsel, maar ’s avonds blijft de warmte altijd veel te lang hangen in huis. Ook dat is binnenkort verleden tijd. Houdt isolatie ’s winters de warmte binnen, ’s zomers blijft die buiten.  Laat ze maar komen, die vakmannen van Isolatiewerken JK.