INOXvakman.be breidt online assortiment uit met hout!

Naast prachtige INOX trapleuningen en INOX balustrades, waarmee INOXvakman.be in de laatste jaren is uitgegroeid tot de Nr. 1 online speler in Belgie en Nederland, kunt u vanaf nu ook bij ons terecht voor bijzondere houten trapleuningen inclusief INOX accenten. Een bijzondere combinatie van moderne INOX leuningdragers en INOX einddoppen met een sfeervolle en natuurlijke houten trapleuning. Een houten trapleuning kopen bij INOXvakman? Onderstaand vindt u alle informatie die u nodig heeft.

 

Een houten trapleuning kopen bij INOXvakman.be:

 

Stap 1: Kies de gewenste leuning.alle-houten-trapleuningen

Bij INOXvakman.be heeft u de keuze uit 4 soorten hout; Eikenhout, Beukenhout, Grenenhout en Mahoniehout. Daarnaast kunt u bij alle 4 deze houtsoorten kiezen voor 2 afwerkingen van het hout; onbewerkt en gelakt. Bij beukenhout kunt u zelfs kiezen voor een derde afwerking; gelakt en gebeitst. Per houtsoort en afwerking combinatie kunt u binnen het aanbod ‘complete houten trapleuningen’ kiezen uit 5 soorten leuningdragers. Wanneer u eenmaal de trapleuning heeft gevonden die het beste past, kunt u verder gaan de detailpagina en tevens naar stap 2.

 

Stap 2: Vul de leuning specificaties in.

Op de detailpagina kunt u de specificaties invullen en natuurlijk begint u hierbij met de gewenste lengte van de leuning. Wanneer u vervolgens op de button ‘bereken’ klikt, ziet u meteen de juiste prijs + het aantal leuningdragers. Vervolgens kunt u de gewenste afwerking van de uiteinden kiezen. Standaard zijn hierbij de INOX einddoppen geselecteerd en hier wordt bij de vertoonde prijs tevens vanuit gegaan. Ook kunt u kiezen voor een houten uiteinde, vlak of bol afgewerkt. In dit geval kunt u op de afbeelding klikken waarmee deze wordt geselecteerd. De prijs wordt dan ook meteen aangepast.

 

Stap 3: Bestelling afronden.
U kunt de leuning vervolgens in uw winkelmandje plaatsen, waarbij de keuze wordt geboden om ‘verder te winkelen’ of de bestelling af te ronden. Is uw bestelling compleet, dan kunt u verder gaan met het afronden. Allereerst krijgt u nog een samenvatting te zien binnen de ‘cart’. Vervolgens kunt u kiezen voor ‘bestelling afronden’ (groene button), waarna de  gegevens ingevuld kunnen worden. De gewenste verzend- en betaalmethode kunnen dan ook geselecteerd worden, waarna u de koop definitief kunt maken middels de ‘kopen’ button. Een trapleuning van hout kopen is nog nooit zo eenvoudig geweest!