Herstelling bad in een handomdraai geregeld

reparatie

reparatie

Wij zagen er erg tegen op: herstelling bad. Hoe moesten wij dat nou gaan aanpakken? De beschadigingen waren gelukkig niet bijzonder groot. Maar wij wilden schimmels en dergelijke geen kansen geven en daarom het bad zo snel mogelijk weer in oude staat terug krijgen. Na een korte online zoektocht vond ik de website van Beltraco Benelux. Zij hebben allerlei materiaal om bijvoorbeeld sanitair of een keukenblad te herstellen. Daarnaast bieden zij ook onderwijs aan in dit vakgebied en hebben zij de beste mensen die zelf ook reparaties uitvoeren. Wij wilden met onze kuip geen risico’s nemen en hebben daarom Beltraco ingeschakeld voor ons de reparatie uit te voeren. Op deze manier van herstelling van het bad in een handomdraai geregeld. Zij hebben echt kennis van deze zaken.

reparatie

Verschillende soorten reparaties

Zoals ik al zei, zijn zij niet alleen gespecialiseerd in sanitair reparaties maar ook allerlei andere onderdelen in het huis. Denk bijvoorbeeld aan meubels en onderdelen in de keuken. Een van de reparaties die wij ook nog wel zien zitten is het vernieuwen van het keukenblad. Die heeft allerlei krassen en dergelijke beschadigingen opgelopen door de jaren heen. Toen ik hoorde dat daar bacteriën in kunnen nestelen, werd ik daar toch een beetje naar van. Ons keukenblad is voor nu nog goed, maar wanneer de beschadigingen erger of een stuk groter worden, gaan wij Beltraco weer inschakelen!

Voor kleine klusjes bieden zij ook tools en setjes aan met het juiste gereedschap voor de verschillende materialen waarmee jij werkt. Kijk er dus ook eens online!