Geotiles; Topkwaliteit keramiek uit Spanje voor een super scherpe prijs!

Geotiles tegels is gelegen in de plaats Castelló in Spanje en de fabriek is uitgerust met de beste productietechnieken. In de afgelopen jaren is Geotiles gegroeid tot een van de grootste keramische tegel aanbieders in de Spaanse tegelsector. Dankzij de kwaliteit, service en verscheidenheid van de producten die Geotiles aanbiedt, worden ze zeer gewaardeerd in alle vijf continenten van de wereld. Door de groei kan er nu veel makkelijker aan de behoeften van de markt voldaan worden. Nu bewerken ze de markt zeer actief met een brede collectie met vloertegels en wandtegels met een vaste factor; Topkwaliteit.

Tegelmegashop

Een van de meest bekende series betreft de Cover. Deze serie is in 2016 in Valencia op de tegelbeurs voor het eerst gepresenteerd en dit betreft echt een moderne en toegankelijke tegelserie waarbij de wensen van de consument als uitgangspositie zijn genomen, zowel op het gebied van look en prijs, als van afmetingen, kleuren en oppervlaktestructuur. De serie Cover is een moderne matte tegel met een lichte groef in het oppervlak die een levendig maar ook rustgevend effect geeft. Deze tegels kunnen gebruikt worden als wandtegel en vloertegel. De tegel is in de volgende kleuren beschikbaar; Taupe (met of zonder decor patroon), Marfil, Acero (met of zonder decor patroon) en Gris. Daarnaast kunt u kiezen uit de maten 37,5×75 gerectificeerd, 75×75 gerectificeerd, 60×120 gerectificeerd, 60×60 gerectificeerd of niet gerectificeerd en 30×60 gerectificeerd of niet gerectificeerd. En hierbij is ook heel duidelijk rekening gehouden met de wensen van de consument, waarbij ook voor niet gerectificeerd gekozen kan worden, voor een voordeligere tegel.

 

Maar Geotiles biedt natuurlijk meer dan de Covers serie, zoals onder andere Adz detroit, Cemento, Foster, Magna/Orleans, Sand Agora, Cerler, Fusion, Manises, Stage, Ain, Chess, Fusta, Metro travel, Statuary, Antique, City, Gadir, Mikado, Stone trend, Aran, Classic en nog veel meer! Het assortiment Geotiles is enorm uitgebreid en divers, echter design en topkwaliteit staan altijd centraal. U bestelt Geotiles tegels online bij Tegelmegashop.be en vindt u de gewenste tegel nu niet inons online assortiment, vraag dan eenvoudig een offerte aan, voor de laagste prijs!