Gasdetectie heeft mijn leven gered

Gasdetectie

Een hele tijd geleden werkte ik in een loods waar ik samen met mijn collega’s soms met gevaarlijke stoffen moest werken. Wat ben ik blij dat daar gasdetectie aanwezig was want dat heeft mijn leven gered. Zelf zat ik al heel lang in het vak en had veel ervaring. Die dan van het ongeluk ging ik met een goed gevoel naar mijn werk. Ik was erg blij met mijn leuke baan en ging er altijd met plezier naar toe. In de ochtend dronk ik eerst een lekker kopje warme koffie met mijn aardige collega’ s. Vervolgens gingen wij aan de slag met het project waar wij destijds mee bezig waren. Iedereen had een eigen taak en wist precies wat hij of zij moest doen. Het project waar wij al lang mee bezig waren wat bijna af. Alles ging zeer voorspoedig totdat er iets gevaarlijks gebeurde.

Gasdetectie

Snel reageren

Iemand had iets opgestoten zonder dat die persoon het door heeft gehad en toen het op de grond terecht kwam brak het open. Wat waren mijn collega’s en ik blij dat er gasdetectie aanwezig was. Opeens hoorde wij een hard piep wat betekende dat er een gevaarlijke stof in de lucht ging. Op het zelfde moment zag ik het flesje liggen op de grond. Wij moesten er samen voor zorgen dat iedereen veilig weg kwam uit de ruimte. Gelukkig was mijn werkgever hier goed op voorbereid en wisten wij wat wij moesten doen. Zorg altijd dat jij alert bent en snel kan reageren.

Gasdetectie