Ga voor vakwerk – koop een houten tafel op maat!

houten tafels op maat

De tafel neemt een prominente en belangrijke plek in huis in. Er wordt aan gegeten, urenlang geborreld, gewerkt of een spelletje gedaan. Omdat een tafel zo een belangrijke plek in huis heeft, vinden veel mensen het moeilijk om een geschikte tafel te kiezen. 

Vele zaterdagen worden dan ook vaak doorgebracht op de Woonboulevard, maar de ideale tafel is lastig te vinden. De oplossing is echter simpel; kies voor een houten tafels op maat! Er zijn verschillende bedrijven die met liefde, vakwerk en passie een houten tafel op maat voor je kunnen maken in de juiste stijl en de gewenste afmetingen.

Maatwerk voor iedereen

Natuurlijk is het belangrijk om een tafel te kopen in je eigen stijl, smaak en binnen je budget, maar het is minstens zo belangrijk dat de tafel de juiste afmetingen heeft. Want die stijlvolle, klassieke tafel die perfect in de showroom van de meubelzaak staat, kan in je eetkamer weleens veel te groot zijn waardoor er te weinig loopruimte rondom de tafel ontstaat. En bij die moderne ronde tafel zijn de stoelen die je op het oog hebben toch echt te hoog. Bepaal daarom vooraf wat de wensen zijn voor de tafel, hoe groot de ruimte is waar de tafel geplaatst gaat worden en welke meubelstukken er nog meer in de ruimte komen te staan. 

houten tafels op maat

Nog meer keuzes

Naast de stijl en grootte van de tafel moeten er nog meer keuzes gemaakt worden voordat de tafel op maat gemaakt kan worden. Welke houtsoort gaat het worden? Voor welke afwerking van de tafel kies je? Voor welk soort onderstel ga je? Gelukkig hoef je deze afwegingen niet alleen te maken, de vakman in houten tafels kan door de jarenlange ervaring zorgen voor een passend en deskundig advies. 

Want een ding is zeker, samen met deze vakman kom je tot de keuze voor een betaalbare, authentieke houten tafel op maat waarvan je jarenlang plezier zult hebben!