alqvimiaVoor mijn vrouw heb ik afgelopen week alqvimia gekocht. Zij gebruikt regelmatig dat product. Het is voor je huid en zorgt ervoor dat je lichaam en geest de volledige verzorging krijgt die ze nodig hebben. Daarnaast is het ook nog eens goed, omdat je dan geen droge huid krijgt. Wat betreft de kosten is het erg voordelig. Voor 40 euro heb je al een tube die normaal gesproken over de 60 euro kost. Ik ga daarom ook niet voor niks naar Bodyfitwebshop.

Op de website stond een goede omschrijving over het product. Die heb ik natuurlijk wel even doorgelezen, voor het geval dat ik de verkeerde bestel. Toen ik de goede had ben ik gaan bestellen en dat was erg gemakkelijk. Zo had ik binnen 1 minuut al mijn bestelling geplaatst. Het betalen is goed geregeld en goed beveiligd! Het fijne is dat je meerdere keuzes hebt uit verschillende betaalopties. Voor klanten is dat altijd fijn!

Erg tevreden. gezichtscrme

Binnen vier dagen had ik mijn bestelling al binnen. Op de service heb ik dus niks op aan te merken. Het is daarom ook echt een aanrader om hier jouw producten te bestellen. De alqvimia beschikt over goede kwaliteiten en mijn vrouw was er enorm blij mee! Het is daarom ook erg leuk om het als cadeautje te kopen voor jouw vrouw. Naast huidverzorgingsproducten hebben ze ook accessoires voor zwembaden en sauna’s. Het assortiment is echt gigantisch, dus kijk vooral even rond.